HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Professzor Lekter blogja

Csak erős idegzetűeknek és szociológusoknak. Érdekes témák boncolgatása, valós és kevésbé valós tények alapján.

Friss topikok

  • namargo: Innen a mondás: Messze van, mint Makó Jeruzsálemtől. (2017.05.17. 08:33) Kinek nem inge, aranyat lel!
  • Albu: A székesfőváros ostromakor szükségrepülőtérként üzemelt. (2016.08.25. 00:02) A vérmező hiteles története
  • lüke: állat? az állatok mit csinálnak a körmeikkel..... és hányan eszik az emberek:) egy koll. nem a Ha... (2010.04.05. 08:10) Ehető-e...

Vajon létezik-e a Sátán?

2010.10.04. 18:41 :: Lekter kapitány

Ez a kérdés nehezebb, mint gondolnánk. Ha a Bibliát vesszük alapul, akkor a Sátán létezése megkérdőjelezhetetlen. Ha egyéb vallási alapokra helyezzük a kérdést, akkor nem feltétlenül Sátánként találkozunk a jelenséggel, hanem Gonosz, Ördög, Minden Roszz Okozója, stb. néven fedezhetjük fel a fogalmat, mint létező, vagy szimbolikus alakot. Tehát, ha vallási szemszögből nézzük a dolgot, akkor a válasz: igen. De mi van, ha ateista, vagy csak hitetlen, mindent tényekre alapozó szemszögből nézzük a kérdést?

Mint tudjuk, 1953 Január 13-án történt a Jugoszláv alkotmányreform. Ez abból a szempontból érdekes, hogy ugyanebben az évben, csak valamivel később, Augusztus 12-én robbantották fel Szibériában az első hidrogén bombát (a Szovjetunió).

Az ókori Egyiptom földjén volt egy törzs, melyről gyakorlatilag senki sem tud (csak én). Úgy hívták őket, hogy Ueskhök (ejtsd: Üszkök). Az ő hitvilágukat fogom most bemutatni kicsit részletesebben, hogy megértsük a hidrogén bomba jelentőségét, a Sátán létezésének bizonyítása (vagy éppen cáfolása) érdekében.

Az Ueskhök Egyiptom egyesítése idején (Kr.e.3000) igen nagy hatalommal bíró nép volt. Ők már akkor demokratikus államformában éltek (még parlamentjük is volt, melyet a mai világ csak Babiloni toronyként ismer). Sajnos Ménész (egyes forrásokban Mina) egy rosszul dokumentált figura a világtörténelemben. Ugyanis Ménész nem egyiptomi volt, hanem Ueskh és e csodálatos nép miniszterelnöke. Ő egyesítette Alsó- és Felső-Egyiptomot. Tehát az Ueskhök hitvilágában a Sátán az a személy volt, aki a Görög mitologiából ismert Prométeuszt agyonverte. Jelképeiken (festmények, rézkarcok, vésetek, rajzfilmek) ezt úgy ábrázolták, hogy a Sátán, Ueskh nyelven Hudroghus (ejtsd: Hüdrógusz), vízzel oltja ki Prométeusz tüzét. Nos, mint azt bizonyára mindenki tudja a víz kémiai összetétele H2O, azaz egy bizonyos arányú oxigén és HIDROGÉN vegyület. Szóval miután Hudrogus kioltotta Prométeusz tüzét, az Ueskhök nagyon fáztak, olyannyira, hogy népük utolsó egyede (annak ellenére, hogy rajtuk kívül mindenki ismerte már a tüzet) halálrafagyott Kr.e. 1467. okt. 3, délután 17:52:11 körül. Ezért van az, hogy az Ueskhök a Sátánt a vízzel, (Hüdrógusszal) tehát a hidrogénnel azonosították. Ebből az következik, hogy a Szovjetunió által Szibériában felrobbantott hgidrogén bomba (mely nyilvánvalóan nagy pusztítást végzett) gyakorlatilag a Sátán újjászületése volt. Tehát innentől kezdve bizonyosak lehetünk abban, hogy Szásáéknak köszönhetően a Sátán újra köztünk él, még ha pár ezer évre vissza is volt szorítva.

Végső konzekvencia gyanánt csak annyit írnék, hogy nem szabad bedőlni, amikor az iskolában a kémia tanár a hidrogén csodáiról mesél. Legyünk tisztában azzal a ténnyel, hogy a kémia tanárok a Sátán személyes testőrsége, és küldöttsége, akik arra hivatottak létezni, hogy terjesszék a hidrogén, ezzel együtt a víz imádatát. Ezen felül ugye tudjuk, hogy a Föld 71%-a víz. Ez sem volt ám mindig így! Az évezredek során (az Ueskhök kihalása után) a víz lassan kezdte el beborítani a Földet. És azóta is az emberiség elpusztítására törekszik. Óvjuk hát gyermekeinket, s az embereket a víztől, mert nem más a víz, mint maga a Sátán.

 

Prof. Lekter: Fodrász, geológus, hullaboncoló, mesterlövész, Al Pacino magyarhangja, Érdemes művész és állatorvos.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lekter.blog.hu/api/trackback/id/tr512344693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása